Huibers Hout hakt de knoop door. Wij verhuizen naar Wieringerwerf!

Huibers Hout laatste overdracht van 2021

De laatste kavel van dit jaar is overgedragen aan Huibers Hout. Het gaat om kavel B1 binnen deelgebied Schelphorst. Wethouder Theo Groot was hierbij aanwezig. Kortgeleden werd de kavel bij de notaris overgedragen aan dit bedrijf en daar werd op locatie op getoast. Huibers Hout is een jonge en dynamische houtzagerij. Roy Huibers, oprichter en eigenaar van deze Noord-Hollandse zagerij is enthousiast over de verhuizing naar Wieringerwerf. “De afgelopen zes jaar zijn wij van een eenmanszaak in de bouw uitgegroeid naar een houtzagerij waar wij meer dan 5.000 kuub hout per jaar verzagen”, vertelt Huibers trots. “Ons bedrijf was gevestigd in Schagen maar hier zijn wij letterlijk uit gegroeid. Met een oppervlakte van ruim 7.000 vierkante meter biedt ons nieuwe terrein in Wieringerwerf veel mogelijkheden om te groeien.”

Nabije toekomst

Huibers Hout wil doorpakken en is al volop bezig met het nieuwe pand. Het pand heeft ‘uiteraard’ diverse houten accenten in de buitengevel. Het hele kantoor zal van buiten namelijk voorzien worden van de houtsoorten die ze verwerken. Daarmee verwacht het bedrijf dat het nieuwe pand een echte blikvanger wordt voor degenen die het pand op de N240 passeren.

Huibers zal nog ruim een jaar actief blijven in Schagen, eind 2022 zullen ze het nieuwe pand in Wieringerwerf betrekken.