Roy Huibers, zaag, mebor

In 2007 is Huibers Hout opgericht door Roy Huibers onder de naam Robeda, in de begin jaren hielden wij ons voornamelijk bezig met bouwprojecten. Wij waren vooral gespecialiseerd in hout projecten, naar mate van tijd breidden ons houtbewerkingsmachinepark verder uit en maakten wij de keuze over om te schakelen tot houtbewerking, houthandel en houtzagerij. Eind 2015 kochten wij een CNC gestuurde bomenzaag ( Mebor 1300 super profi plus) welke sinds mei 2016 door ons in gebruik werd  genomen. Met deze machine kunnen wij een hogere kwaliteit bereiken met minimaal zaagverlies. Daarnaast kunnen wij extreme stammen aan tot een diameter van 1300mm en lengtes tot 12 meter!

De dagproductie van deze machine kan oplopen tot 80m3 hout per 8 urige werkdag.

Met de juiste machines, kennis en vakkundigheid kunnen wij u met veel plezier van dienst zijn. Door de jaren ervaring en de passie voor het vak kunnen wij oplossingen vinden welke anderen niet zien. 

Bij Huibers Hout staat communicatie hoog in het vaandel, zo streven wij naar een korte reactie tijd welke voor alle partijen duidelijkheid schept. Daarnaast is Huibers Hout een bedrijf van woord en daad, bij ons is één uitgebrachte offerte een vaste prijs zonder onverwachte verassingen. 

Wij hopen u ook graag te helpen hetzij met een bulkvoorraad hetzij met maatwerk. 

Twijfel niet langer en neem verblijvend contact met ons op of like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen!

Wil je eens binnen kijken bij Huibers Hout, check dan onze video's op ons YouTube kanaal.