Ons bedrijf

In 2007 is Huibers Hout opgericht door Roy Huibers onder de naam Robeda, in de begin jaren hielden wij ons voornamelijk bezig met bouwprojecten. Wij waren vooral gespecialiseerd in hout projecten, naar mate van tijd breidden wij ons houtbewerkingsmachinepark verder uit en maakten wij de keuze over om te schakelen tot houtbewerking, houthandel en houtzagerij.

Waarmee werken we?

Onze machines

Eind 2015 kochten wij een CNC gestuurde bomenzaag ( Mebor 1300 super profi plus) die sinds mei 2016 door ons in gebruik werd  genomen. Met deze machine kunnen wij een hogere kwaliteit bereiken met minimaal zaagverlies. Daarnaast kunnen wij extreem grote stammen aan met een diameter tot 1300mm en lengtes tot 12 meter!

De dagproductie van deze machine kan oplopen tot 80m3 hout per 8 urige werkdag. Met de juiste machines, kennis en vakkundigheid kunnen wij u met veel plezier van dienst zijn. Door de jaren ervaring en de passie voor het vak kunnen wij oplossingen vinden die anderen niet zien. 

Communicatie staat hoog in het vaandel

Waar Huibers Hout voor staat

Bij Huibers Hout staat communicatie hoog in het vaandel. Zo streven wij naar een korte reactietijd die voor alle partijen duidelijkheid schept. Daarnaast is Huibers Hout een bedrijf van woord en daad. Bij ons is een uitgebrachte offerte een vaste prijs zonder onverwachte verassingen.  Wij hopen u ook graag te helpen, hetzij met onze bulkvoorraad, hetzij met maatwerk. 

Twijfel niet langer en neem verblijvend contact met ons op of like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen! Wil je eens binnen kijken bij Huibers Hout, check dan onze video’s op ons YouTube kanaal.

Mebor VR900

Frezen en schaven

Met onze 4-zijdige schaaf en freesbank kunnen wij verschillende profielen in het hout frezen. Denk hierbij aan; Zweeds Rabat, Vlonderplanken, Groef en Mes, Plafondplinten etc. etc. Omdat wij al deze producten zelf schaven zijn wij zeer dynamisch en kunnen wij, naast onze vaste maten, ook delen op maat leveren.

 

Zagen op maat

Naast de bomenzaag hebben wij ook nog de beschikking over een afkortzaag een cirkelzaag en een herzaag. Dankzij dit brede machinepark kunnen wij alles voor u op maat zagen.

Read about us in English, click here.

mebor HTZ 1300 plus

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit hout tegen de scherpste prijzen? Twijfel niet en neem contact met ons op via het onderstaande formulier!